Her kommer favorittvaflene mine med ramsløk nok en gang, denne gangen som pizza. Jeg steker opp mange vafler av gangen og har alltid plater på lur i fryseren. Oppskriften på vaflene finner du her og her kan du lese litt om ramsløk hvis du vil. Frister ikke røkelaks på vaffelbunn kan du lage med din favoritt-topping.
vaffeloppskrift:
http://www.viltgodt.no/vaffel-med-ramslok/
*lenke til oppskrift på vafler finner du i teksten over. Smør 1 ss creme fraiche på hver vaffel. Kutt purre i ringer og dryss over. Skjær mozzarella i skiver og fordel en halv mozzarella per vaffel. Stek i ovn på 220 grader til mozzarella er godt smeltet og begynner å ta farge. Legg vaffel-pizzaene på rist og ringle over litt ramsolje (olje blandet med ramsløkpure), legg på røkelaks, kapers og dill. Et drag med salt og pepper er også godt. God lunch...eller middag...Vaffelpizza med ramsløk
Ingredients
Instructions
No Comments