En vakker parasollsopp som heter rødnende parasollsopp fordi den blir rød i kjøttet hvis du brekker eller kutter i den. Parasollsopp kommer i ferdig burger størrelse og form, en stor og tynn saftig burger klar for stekepanna. Ikke bli overrasket hvis du finner den i parker midt i byen, både en bysopp og en skogsopp dette. Her kan du lese mer om rødnende parasollsopp.
Start med å sylte løken; kutt løk i tynne skiver, bruk gjerne mandolin. Kok opp vann, sukker og eddik til sukkeret er oppløst. Fyll løken på et gullende rent glass og hell den varme laken over, avkjøl. Oppbevares i kjøleskap. Bland sammen pestodressing ved å røre sammen pesto, rømme og majones. Jeg brukte ramsløkpesto, men du kan bruke den pestoen du har hvis du ikke har ramsløkpesto. Kutt av stilkene på soppen og krydre med salt, pepper og kvernet chiliflak, stek soppen godt på begge sider i olje og smør. Grill brødene og monter burgerene i ønsket rekkefølge. Her kan du også bruke konge-, blod-, beite- og åkersjampinjong eller portobellosopp (fullvokst aromasopp/sjampinjong) fra butikken.Parasollsopp burger
Ingredients
Instructions
No Comments