Brunet nøttesmør smaksatt med kantarell, urter, hvitløk og soyasaus! En smaksbombe og kaloribombe verdt hvert gram med deilig smak. Saus over et stykke fisk, fugl eller kjøtt, eller bare bakte grønnsaker eller et stykke brød…godt blir det uansett. Her kommer oppskriften:
Rist mandler i tørr panne, sett til side. Kutt kantarell i mindre biter og stek de gyldne i litt av smøret, tilsett et knust fedd hvitløk og timian på slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper. Smelt og brun resten av smøret i en stekepanne til det blir nøttebrunt. Sett til side og smak til med soyasaus og bland inn ristede nøtter og kantarellblandingen. Tips: Du kan fint bruke tørket sopp på oppskrifter med fersk sopp, men husk forholdet 1:10. Legg de tørkede soppene i bløt i varmt vann til den er myk, rundt 30 minutter. Klem av bløtevannet (spar på det til supper og sauser) og stek i smør. 10 g tørket sopp tilsvarer 100 g fersk.Kantarell og nøttesmørsaus
Ingredients
Instructions
No Comments