Oppskrifter

Caprese med bergmynte

Bruk gode sødmefylte tomater, god mozzarella og ekstra virgin olivenolje da garanterer denne komboen en deilig smakseksplosjon. Denne salaten er like god til hverdag og fest, og er rask og enkel å få til… du trenger bare en kniv og en fjøl. Helt klart en favorittsalat på hytta hvor bergmynten vokser klar til bruk ved uteplassen.

Caprese med bergmynte

Serves: 4

Ingredients

  • 700 g tomater
  • 2 stk fersk mozzarella
  • I neve frisk bergmynte, blader og blomster
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • ca. 6 ss extra virgin olivenolje
  • ca. 4 ss balsamicoeddik
  • Salt og pepper

Instructions

1

Kutt tomater i skiver eller båter. Riv eller skjær opp mozarellaen. Riv og kutt opp urtene og bland ingrediensene sammen. Gi salaten et dryss flaksalt og nykvernet pepper. Du kan godt ringle over olje og eddik, men jeg pleier å sette flaskene på bordet så kan gjestene ringle på ønsket mengde. Server gjerne brød til og salaten passer også veldig godt som tilbehør til grillmat og pasta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply