Oppskrifter

Plommechutney

Plommesyltetøy med fart i! Plommechutney på camembert og ost er helt nydelig og passer også til kjøtt, vilt og fugl.

Plommechutney

Ingredients

  • 600 g plommer
  • 1⁄2 syrlig eple
  • 1⁄2 rødløk
  • 1–2 cm ingefær
  • 1 chili
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 100 g brunt sukker
  • 50 g rosiner

Instructions

1

Fjern steiner og skjær plommene i små terninger. Rens chili for frø og finhakk. Skrell løk, eple og ingefær og finhakk. Bland alt sammen. Kok opp eddik og sukker til sukkeret er oppløst, tilsett rosiner og plommeblandingen og la det putre i ca 45 min, eller til chutneyen tykner litt. Fyll på rene glass. Avkjøles og la stå kjølig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply