Endelig er min nye bok ferdig; VILT GODT, proppfull av nyttevekster og oppskriftsforslag. I byens grønne lunger, langs landeveien, ved kysten, på fjellet og dypt i grønne skoger vokser det ville vekster som du kan spise; de er vakre, gratis og næringsrike. Her får du tipsene du trenger for å plukke og lage ville grønne gode retter. Les deg opp og vær klar når det spretter og springer der ute. Boken får du kjøpt hos de fleste bokhandlere og på nett. Liker du forresten å sanke sopp så kan du lese om min nye bok Vilt godt sopp her.
I linken fra Norli er det bla-funksjon hvis du ønsker å ta en titt.
bok.norli.no/vilt-godt
Her er link til Ark.
Dette er min tredje bok, fra før har jeg skrevet bestselgeren Fra naturens spiskammer sammen med Nina Dreyer-Hensley og Jim Hensley og boken Fra hagens spiskammer, begge på Gyldendal forlag.
No Comments