Sopp på pizza er en vinner og traktkantareller er meget godt egnet. Men druer på pizza har du kanskje ikke hørt om eller smakt? Det må du prøve! Druer og ost er en velkjent og god kombinasjon og sammen med stekt sopp og løk blir det en ny og deilig smaksbombe som har slått godt an her i huset.
Deig: Bland sammen det tørre og tilsett lunkent vann og olje, rør sammen og elt deigen til den blir myk og smidig. La den hvile i bollen sin i minimum 10 min med klede over. Legg deigen over på et melet brett eller kjøkkenbenk og form den til en ball. La den ligge å heve til det dobbelte under et klede. Deigen gir 2 tynne pizzaer som vist, eller 4 tynne mindre porsjonspizzaer eller 1 stor tynn langpannepizza. Du kan selvfølgelig bruke ferdig deig eller din egen pizzadeigoppskrift. Bland snøfrisk og philadelphiaost sammen og rør inn knust hvitløk. Smør blandingen utover pizzabunnen og legg på rødløk i skiver, steinfrie druer og et dryss timian. Stek soppen lett i smør/olje og smak til med salt og pepper og legg på topp av pizzaen. Ringle olje over og sett i ovnen. Stekes på 210 grader i ca 30 minutter. Godt med litt olivenolje og et drag pepper og evntuelt salt på før servering.Pizza med traktkantareller og drue
Ingredients
Instructions
No Comments