Pizza er godt, særlig hvis du topper den med steinsopp …helt vilt godt det!
Deig: Bland sammen det tørre og tilsett lunkent vann og olje, rør sammen og elt deigen til den blir myk og smidig. La den hvile i bollen sin i minimum 10 min med klede over. Legg deigen over på et melet brett eller kjøkkenbenk og form den til en ball. La den ligge å heve til det dobbelte under et klede. Jeg delte deigen i 2 emner og laget 2 to-mannspizzaer. Passer til 4 personer mengdemessig. Bland creme fraiche med knust hvitløk, salt og pepper. Kjevle ut deigen, smør på fyllet, kutt eller riv mozarella og fordel utover. Dryss over med frisk timian og skjær soppen i tynne skiver og legg på toppen. Stekes på 220 grader, over og undervarme i ca. 15-20 minutter. Alltid godt med litt kvernet pepper og en skvett god olivenolje rett før servering. Nam! Steinsopp-pizza
Ingredients
Instructions
2 Comments
Synnøve Hellsten
October 16, 2022 at 5:41 pmWooow! 🙌 Her er det mye spennende!
Og så delikate bilder og oppskrifter!
Gleder meg til å prøve!
annepanne.no
October 16, 2022 at 7:52 pmTakk Synnøve! Så hyggelig å høre 🙂