
Denne gode salaten har jeg laget mange ganger før men da med grønnkål. Var så heldig å få litt unge strandkålblader her om dagen så da måtte de testes ut i samme salat. Vilt godt ble det, Takk Lisa!


Strandkålsalat
Ingredients
- Salat:
- Ca 200 g unge strandkålblader
- 1 søtpotet
- 1 granateple
- 400 g grillost/halloumi
- 60 g salat
- 2 hvitløksfedd
- Mynteblader, liten neve
- Olje til steking
- Salt
- pepper
- Dressing:
- 1 dl ekstra virgin olivenolje
- 0,5 dl eplesidereddik
- 0,5-1 ss sukker
- 1 ts dijon sennep
- Salt
- Pepper
Instructions
Del og ta ut granateplefrøene. Kutt søtpotet i små terninger og stek gyldne og sprø med olje og finhakket hvitløk, smak til med salt og pepper. Kok opp vann og la strandkålbladene få et lynraskt oppkok og deretter rett i kaldt vann. La kålen renne av. Bland ingrediensene til dressingen sammen, smak til med salt og pepper. Kutt opp mynte og grill grillosten helt til slutt, den er best når den er nystekt. Bland salaten sammen og server lun.
No Comments