Her har jeg brukt toppskuddene på geitrams før blomstring, det er så vidt kommet antydning til blomsterknopper. Knekk av skuddene der stengel fortsatt er myk. Hadde dårlig tid og måtte ty til en rask løsning; 1 stk ferdig paideig á 250 g. Du kan lage den fra bunnen av selvfølgelig med din egen paioppskrift. Denne passer godt sammen med en grønn salat. Og du kan fint erstatte geitrams med skvallerkål, brennesle og løvetannblader, unge skudd og blader blir best.
Rull ut paideigen og smør på creme fraiche nesten ut til kanten. Smør utover ramsløkpuré og gi det et dryss med salt og pepper. (har du ikke ramsløkpuré kan du presse et fedd eller to med hvitløk og blande inn i creme fraichen) Legg på geitramsskuddene og ringle over godt med god olivenolje. Brett deigen inn og over fyllet, ca 2 cm. Stek på 200 grader i ca 30 minutter. Blir ekstra god med revet parmesan over.Rask geitramspai med ramsløkpuré
Ingredients
Instructions
No Comments